Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Skaldyrstærte II

Skaldyrstærte II, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portioner

HovedretterRet : Hovedretter - Madtærte

Hovedingrediens : Diverse Skaldyr - Diverse skaldyr

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
 Tærtebund:
150 g.hvedemel
75 g.smør
1 æggeblomme
2 spsk.vand
 
 Fyld:
250 g.kogte asparges
250 g.skaldyr
3 dl.fløde 13
125 g.reven Emmenthaler
1 spsk.frisk esdragon
3 hele sammenpiskede æg
 salt
 peber
 Maizena
 


Opskrift:

Bund:
Ingredienserne æltes sammen til en tærtedej. Rulles ud og lægges i en tærteform. Forbages 10 minutter v. 220 grader.

Fyld:
Asparges og skaldyr - Rejer, hummerhaler, muslinger eller hvad du synes og kan li' - lægges på tærtebunden.

Fløden jævnes med 1 spsk. maizena. Emmenthaler og esdragon røres i. Tages fra ilden. Æggene piskes i. Smages til med salt og peber. Hældes over asparges og skaldyr.

Bages ved 220 grader i 25-30 minutter.

Hvis det endelig skal være kan der serveres lidt salat til tærten, men den smager fortrinligt uden.

Tilbehør:
Hvidvin er altid godt til havmad, så server trøstigt en tør Chablis til denne ret. Men hvorfor være så traditionel - prøv med en rød Rhonevin. Du vil ej fortryde.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)

Opskriften er vist 9005 gange,
og udskrevet 265 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu