Bund:
Ingredienserne æltes sammen til en tærtedej.
Rulles ud og lægges i en tærteform.
Forbages 10 minutter v. 220 grader.
Fyld:
Asparges og skaldyr - Rejer, hummerhaler, muslinger eller hvad du synes og kan li' - lægges på tærtebunden.
Fløden jævnes med 1 spsk. maizena.
Emmenthaler og esdragon røres i.
Tages fra ilden. Æggene piskes i.
Smages til med salt og peber.
Hældes over asparges og skaldyr.
Bages ved 220 grader i 25-30 minutter.
Hvis det endelig skal være kan der serveres lidt salat til tærten, men den smager fortrinligt uden.
Tilbehør:
Hvidvin er altid godt til havmad, så server trøstigt en tør Chablis til denne ret. Men hvorfor være så traditionel - prøv med en rød Rhonevin. Du vil ej fortryde.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 4
(1 stemmer)
Opskriften er vist 9829 gange, og udskrevet 293 gange.
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider