Kartoflerne skæres i tynde skiver
Steg løg og hvidløg klare i smør på en stor pande og læg kartoffelskiverne på så de dækker hele paden. Krydr med salt peber og citronsaft og lad det småstege i 10 min. ved svag varme. Pisk æg og mælk med revet ost, krydr med oregano og hæld overkartoffelmassen. Rejerne, muslingerne fordeles og æggemassen står til den er stivnet. Skær forårsløgen i tynde skiver og server dem til med citronbåde og spirer til.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 3.3
(2 stemmer)
Opskriften er vist 5791 gange, og udskrevet 123 gange.
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider