Hasselnøddetærte med reven appelsinskal og ingefær

Hasselnøddetærte med reven appelsinskal og ingefær, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portioner

Kager i formRet : Kager i form - Tærte

Hovedingrediens : Nødder - Hasselnødder

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
1 portion mørdej
3 dl.piskefløde
150 g.honning
1 appelsin reven skal heraf
200 g.sukker
300 g.grofthakkede hasselnødder eller pekannødder
1 spsk.reven ingefær
250 g.smør (kan evt undværes)
 
 Mørdej:
200 g.hvedemel
125 g.koldt smør
75 g.sukker
2 æggeblommer (eller 1 æg)
 
Opskrift:
En smurt tærteform beklædes med mørdejen, som prikkes med en gaffel og stilles koldt 1 time. Fløde, honning, sukker, smør, appelsinskal og ingefær koges blankt, inden hasselnødder tilsættes og koger med i 5 min. Køler af, og nøddemassen hældes i mørdejen, og tærten bages nu 30-40 min ved 180°.





karakterer:
Opskriften er vist 10172 gange,
og udskrevet 190 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.7    (3 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu