Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Ølmarineret Laks

Ølmarineret Laks, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Portioner

ForretterRet : Forretter - Forretter med fisk og skaldyr

Hovedingrediens : LakseFisk - Diverse laks

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
8 skiver fersk laks (ca. 400 g)
1 lime
1 spsk.salt
2 spsk.sukker
0.5 tsk.friskmalet hvid peber
0.5 dl.porter
1 knsp.stødt kanel
 


Opskrift:

Brug helt frisk laks. Skær skiverne så tynde og ensartede som muligt. Bland sukker, salt og peber. Drys halvdelen ud på et stykke bagepapir; læg laksestykkerne herpå. Drys med resten af blandingen. Lad det trække i ca. 10 min. Bland porter, limesaft og kanel. Fisken skal pensles et par gange på hver side. Anret laksen portionsvis. Serveres med groft rugbrød eller groft flute. Lidt røræg hvor der i stedet for mælk er tilsat et par spsk. porter og drysset med masser af fintskåret purløg.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)

Opskriften er vist 10777 gange,
og udskrevet 196 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Mette  -  2012-09-17 13:39:08
Chrestina - Porter er en øl !


chrestina  -  2007-10-31 11:18:08
hvor blev ølen af ?