Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Spinatpie med varmrøget laks

Spinatpie med varmrøget laks, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portioner

HovedretterRet : Hovedretter - Madpie

Hovedingrediens : Grøntsager / Grønsager - Spinat

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
1 pk.butterdej (5 plader)
 
450 g.hel spinat eller hakket spinat
3 spsk.hakket persille
2 fedfinthakket hvidløg
 Salt
 peber
200 g.varmrøget laks eller røget laks
2 æg
1 dl.fløde (13%)
1 dl.mælk
2 dl.A-38
 (røres til en æggemasse)
 
 Pensling:
1 æg
 


Opskrift:

2 plader butterdej rulles ud så de dækker bunden og siderne på et aflangt ovnfast fad. Prik med en gaffel og forbag bunden i ca. 5 min ved 200 grader C.

Svits spinat, hvidløg og persille i lidt fedtstof og krydr med salt og peber. Fordel spinaten på butterdejsbunden. Fordel laksen i små stykker ovenpå og hæld æggemassen over.

Rul 2 plader butterdej ud til låg og brug den sidste plade til pynt. Skær evt. små fisk eller en bladranke m. klejne- eller pizzahjul.

Pensles og bages i ca. 35-40 min. ved 200 grader C.







karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
2.3    (2 stemmer)

Opskriften er vist 9559 gange,
og udskrevet 245 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu