Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Champignon og spinatpie

Champignon og spinatpie, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4-6 Portioner

HovedretterRet : Hovedretter - Madpie

Hovedingrediens : Grøntsager / Grønsager - Spinat

Ukendt oprindelseslandKilde : Augustenborgs opskriftsamling

Indsendt :





Ingredienser:
 Piedej af:
100 g.smør
150 g.hvedemel
3-4 spsk.koldt vand
 
 Fyld:
250 g.frossen hel spinat
200 g.friske champignon
1 spsk.smør
2 spsk.hvedemel
2 dl.mælk
0.5 terning grønsagsbouillon
3 spsk.creme fraiche
3 spsk.piskefløde
3 spsk.reven ost
 salt
 peber
 


Opskrift:

Hak smør ud i melet og saml dejen med det kolde vand. Læg dejen koldt i nogle timer. Rul dejen ud og beklæd et smurt, ildfast fad med dejen. Fadet skal være ca. 22 cm. i diameter. Prik med en gaffel i bunden. Bag pien ved 225 grader i 15-20 minutter. Tag pien ud og afsval den. Pien kan bages i god tid inden servering.

Den optøede spinat knuges tør for væde og lunes i lidt smør i en gryde. Krydres med salt og peber og evt. lidt muskat. De rensede skiveskåret champignon letsteges i smør, mel drysses over, mælk, bouillonterning, piskefløde og creme fraiche og den revne ost tilsættes, og det hele koges igennem og afsvales. Smages til med salt og peber.

Således kan pie og fyld stå færdig i god tid inden servering.

20 minutter før servering fyldes spinat i bunden af den bagte pie. Ovenpå hældes champignonstuvningen og det hele sættes i ovnen i 20 minutter ved 200 grader C.

Serveres med en tomat salat.







karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)

Opskriften er vist 10075 gange,
og udskrevet 242 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Linda  -  2008-04-30 13:15:54
Jeg forstår ikke hvorfor spinaten skal varmes når den er tøet op. Men jeg glæder mig til at smage TÆRTEN. ;-)


birthe  -  2007-04-01 15:38:56
det smager pragtfuldt med lidt porrer sammen med champignon