fuselfri snaps eller Cognac fuselfri snaps eller Cognac
1
dl.
flormelis1 dl. flormelis
Opskrift:
Skovjordbærrene renses, skylles eventuelt og fyldes i en beholder. Fuselfri snaps eller cognac hældes på, så bærrene er dækket. Beholderen dækkes godt til og står i 10 dage. Derefter sies væden gennem et kaffefilter og røres med 1-2 dl flormelis efter smag. Den sart lyserøde drik kommes på en eller flere flasker, som proppes til og opbevares koldt i 6 måneder.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 4.1
(5 stemmer)
Opskriften er vist 21166 gange, og udskrevet 330 gange.
Kommentarer
Lina - 2013-06-19 23:00:12 500 g jordbær ( frisk eller frost) +250g sukker + 1 fl. klar Brøndum, tække i 6 måneder, filtrere bærrene fra, og den er klar mums
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider