Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Porse snaps (rakler)

Porse snaps (rakler), Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portioner

Kolde drikkeRet : Kolde drikke - Kryddersnaps (Hjemmelavet)

Hovedingrediens : Øl / Vin og Spiritus - Vodka

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
 Porserakler
 vodka
 
Opskrift:
I april klippes små grene med de halvåbne rakler. Derhjemme ”stryges” raklerne af og puttes i et syltetøjsglas m. vodka. Brug en god håndfuld til en helflaske. Lad den stå en uges tid, si så og du har den smukkeste, gyldne og velsmagende snaps.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
3    (21 stemmer)

Opskriften er vist 17086 gange,
og udskrevet 287 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Fæsted  -  2020-04-04 14:25:57
Abkjær mose - Bredebro skydecenter men ellers i lave områder hvor der er birketræet der ikke står alt for tæf

  -  2016-03-09 15:25:18
Hvor finder jeg den vilde porse her i det sønderjyske

  -  2011-05-04 20:29:50
En skøn og billig snaps!