Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Porse snaps (rakler)

Porse snaps (rakler), Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portioner

Kolde drikkeRet : Kolde drikke - Kryddersnaps (Hjemmelavet)

Hovedingrediens : Øl / Vin og Spiritus - Vodka

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
 Porserakler
 vodka
 


Opskrift:

I april klippes små grene med de halvåbne rakler. Derhjemme ”stryges” raklerne af og puttes i et syltetøjsglas m. vodka. Brug en god håndfuld til en helflaske. Lad den stå en uges tid, si så og du har den smukkeste, gyldne og velsmagende snaps.







karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
3    (21 stemmer)

Opskriften er vist 15662 gange,
og udskrevet 271 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

  -  2016-03-09 15:25:18
Hvor finder jeg den vilde porse her i det sønderjyske


  -  2011-05-04 20:29:50
En skøn og billig snaps!