Hyben snaps

Hyben snaps, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portioner

Kolde drikkeRet : Kolde drikke - Kryddersnaps (Hjemmelavet)

Hovedingrediens : Øl / Vin og Spiritus - Vodka

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red:


Ingredienser:
 Hyben
 spiritus
 
Opskrift:
De små vildrosehyben høstes i oktober, skylles, tørres og lægges i glas. Herefter overhældes de med spiritus og trækker i 14 dage. Hybenessensen har en kraftig smag, der godt kan tåle at blive fortyndet en del.

Tips:

Det er vigtigt at hyben er fyldmodne da man ellers risikerer at snapsen bliver gelé-agtig på grund af pektin-indholdet i bærret !


karakterer:
Opskriften er vist 22837 gange,
og udskrevet 446 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.6    (7 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu