Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Selleriremoulade med esdragon

Selleriremoulade med esdragon, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portioner

Diverse TilbehørRet : Diverse Tilbehør - Remulade

Hovedingrediens : Rodfrugter - Selleri

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
300 g.fintreven selleri
2 æggeblommer
1 spsk.dijonsennep
1 spsk.esdragoneddike
1 spsk.finthakket frisk esdragon
2 spsk.olivenolie
2 spsk.fløde
 


Opskrift:

Rør æggeblommer med eddike og lidt salt og peber. Rør først olien i og dernæst fløden samt friskhakket esdragon. Når mayonnaisen er jævn røres den fintrevne selleri i. Denne remoulade er almindeligt tilbehør på franske cafeer når man bestiller en bøf.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
3.8    (2 stemmer)

Opskriften er vist 7841 gange,
og udskrevet 153 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu