Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Brændende Havkærlighed

Brændende Havkærlighed, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Pers. 4 Pers.
HovedretterRet : Hovedretter - Hovedretter med fisk

Hovedingrediens : FladFisk - Hellefisk

HøjtidValentines dag

Fedtfattig opskrift

Ukendt oprindelseslandIndsendt :


Brændende Havkærlighed, billede 4 Brændende Havkærlighed, billede 1 Brændende Havkærlighed, billede 2 Brændende Havkærlighed, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
  Kartoffelmos:
1000 gram Kartofler 1 mellem kartoffel vejer ca. 125 gram skrællet vægt
1 dl. Grøntsagsbouillon 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
   
75 gram Parmaskinke, tynde skiver 1 skive Parmaskinke vejer ca. 10 gram
   
400 gram Fennikel, knold 1 mellemstor fennikel vejer ca. 200 gram renset vægt
400 gram Løg 1 almindeligt løg vejer ca. 150 gram pillet vægt
2 tsk. Fennikel, stødt
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
2 spsk. Olivenolie Mål/Vægt
1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
   
800 gram Torskefilet uden skind
   
  Pynt:
1 bdt. Dild, frisk 1 potte dild vejer ca. 25 gram.
Opskrift:
Skær kartoflerne i grove stykker og kog dem møre, hæld vandet fra. Tilsæt Grøntsagsbouillon og mos kartoflerne. Smag til med salt og peber.

Steg parmaskinken på begge sider på en tør og hed pande, til den er brun og sprød. Bræk skinken i strimler og læg den til side.

Steg fennikle i tynde skiver og løg i fine tern i olivenolien. Læg fisken på panden og steg den med i 2-3 min. på hver side. Krydr det hele med salt og peber.

Anret det hele på en tallerken. Først kartoffelmosen, så løgblandingen og derpå fisken. Pynt med dild og læg til sidst skinken på toppen.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4.1    (32 stemmer)

Opskriften er vist 147145 gange,
og udskrevet 2429 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Energi:
KJ total 9105 (2167 kcal)
KJ pr. Pers. 2276 (541 kcal)
Vægt ialt 2803 gram
Vægt pr. Pers. 700 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 324 KJ (77 kcal)
Protein 7.2 gram
Fedt 1.8 gram
Kulhydrat 8.7 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

knud  -  2014-01-21 11:48:21
rigtig god opskrift - meget delikat.

  -  2011-09-01 08:53:10
grønsagsbouillonen er væske blandningen

René  -  2011-05-10 17:40:52
Hvad er det for en vædskeblanding der skal tilsættes og hvornår bruger man grøntsagsbouillonen. Synes godt der kunne være en bedre beskrivelse. Vil godt indrømme at jeg ikke er den skarpeste kniv i skuffen til at lave mad, men jo også derfor jeg kigger opskrifter :)

Per  -  2009-02-21 11:13:32
Vi lægger parmaskinken på en bageplade med bagepapir, så lægger vi et stykke bagepapir over og en plade ovenpå så parmaskinken lægger i press, og så i ovnen ved 150 grader C i ca. 40 minutter.

freja  -  0000-00-00 00:00:00
den er bare god jeg elsker den bare