Gul mirabellesyltetøj

Gul mirabellesyltetøj, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portioner

SyltningRet : Syltning - Syltetøj

Hovedingrediens : Bær - Mirabelle

Ukendt oprindelseslandIndsendt :     

Ingredienser:
2000 g.gule mirabeller
2 dl.vand
1000 g.sukker
3-4 tsk.Rød Melatin ( syltepulver)
2 spsk.sukker
 
Opskrift:
Skyld og rens mirabellerne for stilke og blade.

Damp dem med 2 dl. vand i en stålgryde under låg ca. 10 min. Mirabellerne skal koge lidt ud. Lad mirabellerne stå og svale lidt af og hæld så ca. halvdelen over på et stort fad så stenene nemt kan fiskes op med en gaffel.

Gentag processen med den anden halvdel, så alle sten er fjernede.

Hæld mirabellemassen tilbage i gryden og tilsæt sukkeret. Det koges igennem i nogle minutter. Er der lidt skum på syltetøjet kan det fjernes.

Melatinen blandes med ca 2 spsk. sukker og drysses i syltetøjet under omrøring. Koger igennem ca. 1 min og er klar til at hældes på rengjorte og varme glas, som bindes til med cellofan eller pergamentpapir.

Brug ikke staniol til syreholdige madvarer, de ætser staniolen.





karakterer:
Opskriften er vist 16473 gange,
og udskrevet 425 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.4    (4 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu