Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Rønnebærsnaps, sød

Rønnebærsnaps, sød, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portioner

Kolde drikkeRet : Kolde drikke - Kryddersnaps (Hjemmelavet)

Hovedingrediens : Øl / Vin og Spiritus - Snaps

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
300 g.rønnebær
75-100 g.perlesukker
0.5 tsk.fintreven muskatnød
1 tsk.citrontimianblade
5 dl.Blå Aalborg
 


Opskrift:

Rib rønnebærrene og kom dem i en flaske sammen med muskatnød og letsmuldrede citrontimianblade. Hæld snapsen på og lad den stå i et vindue i solen i 1 uge, vend flasken hver dag.

Tag flasken væk fra solen og lad den stå i stuetemperatur i 3 uger, vend den af og til.

Stil den koldt Server rønnebærsnapsen i cognacglas og stuetemperatur til kaffen.

Bærrene kan fryses og kommes i vildtsovs eller sovs til f.eks. kalvesteg.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)

Opskriften er vist 9484 gange,
og udskrevet 234 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu