Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Veronaboller

Veronaboller, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portioner

Brød boller og kiksRet : Brød boller og kiks - Diverse boller

Hovedingrediens : Mel - Diverse mel

Oprindelsesland : Italien

ItalienIndsendt :





Ingredienser:
25 g.gær
10 dl.koldt vand
2 spsk.fint salt
300 g.italiensk durummel
1500-1600 g.hvedemel
 


Opskrift:

Gæren opløses i 1 l koldt vand. Resten af ingredienserne tilsættes. Dejen skal være fast (slippe hænderne). Et vådt klæde lægges over og fadet sættes i køleskabet mellem 8-24 timer. Dejen skal ikke æltes men skæres med kniv direkte fra fadet. Efterhæves i ca. ½ time med et vådt klæde over. Bages ved 250-300 grader i 15-20 minutter. Serveres lune med koldt smør.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
3    (2 stemmer)

Opskriften er vist 12742 gange,
og udskrevet 164 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Morgan  -  2014-09-12 13:31:30
Jeg brugte kun 1300 g hvedemel, ellers blev den altså for 'tør' mvh