Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Råsyltede asier

Råsyltede asier, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

SyltningRet : Syltning - Råsyltning

Hovedingrediens : Grøntsager / Grønsager - Asier

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
1000 g.asier
100 g.groft salt
500 g.sukker
 dildkroner
5 dl.eddike
0.25 posesyltekrydderier
 


Opskrift:

Asierne skrælles og kernerne tages ud. Skæres i skiver.

Asierne lægges i en krukke og salt, sukker og dild kommes imellem lagene til sidst tilsættes eddike.

Rør rundt så alt er godt blandet og bind krukken til.

Stilles koldt og mørkt. Kan bruges efter ca 14 dage.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.8    (6 stemmer)

Opskriften er vist 28237 gange,
og udskrevet 862 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Mikael Nees  -  2018-09-15 09:56:10
Hvad gør man hvis de hjemmesyltede asier er for salte


  -  2014-08-04 17:41:15
Hvis man bruger vægtmålet for ikke skrællede og rensede asier, kan man reducere med ca 30% i de øvrige ingredienser, hvis man sylter 10 kg. eller mere. Jeg rører sukker og salt ud i eddiken inden æskerne overhældes. Og alt er skoldet og opbevaringskrukker er skellet i atamon. De bedste asier overhovedet.