Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Oksekødsgratin med gulerodssalat

Oksekødsgratin med gulerodssalat, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 6 Portioner

HovedretterRet : Hovedretter - Gratin

Hovedingrediens : Oksekød - Hakket oksekød

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
 Gratin-dej:
1 dl.hvedemel
3 dl.letmælk eller grøntsagsvand
0.25 dl.rapsolie
4 æggeblommer
0.5 tsk.groft salt
1 knsp.peber
0.25 tsk.paprika
4 æggehvider
 
 Fyld:
2 løg
300 g.magert hakket oksekød
6 tomater
1 lille bakke champignon
 salt
 peber
2 dl.majs
2 dl.ærter
 
 Gulerodssalat:
600 g.gulerødder
1 dl.rosiner
1 dl.appelsinjuice
 


Opskrift:

Pisk mel og 2 dl væske i en gryde til en jævning Pisk resten af væsken og olien i Sæt gryden over middelstærk varme og pisk til det koger. Dæmp varmen pisk over svag varme i 2 minutter Tilsæt salt, peber og paprika Stil gryden til afkøling i 5 minutter Pisk æggeblommerne i, en ad gangen, gerne med en elpisker Hakket oksekød brunes sammen med hakket løg og skivede champignon Tomater skæres i stykker og tilsættes Når fyldet er kogt godt sammen blandes majs og ærter i og fyldet fordeles på bunden af et smurt ildfast fad Æggehvider piskes stive og vendes forsigtigt i æggemassen. Gratindejen hældes hen over grøntsagerne Bages ved 175 grader 50 minutter til den er gennembagt

Gulerodssalat
Gulerødder rives og blandes med rosiner og appelsinjuice.
Serveres til gratinen







karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)

Opskriften er vist 12819 gange,
og udskrevet 196 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu