Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Gorgonsolasauce

Gorgonsolasauce, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portioner

SaucerRet : Saucer - Diverse Varme Saucer / Sovser

Hovedingrediens : Oste - Gorgonzola

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
25 g.smør
2 spsk.hvedemel
2 dl.mælk
1.5 dl.grøntsagsbouillon
2 spsk.citronsaft
1 spsk.frisk hakket esdragon eller basilikum
100-150 g.gorgonzola
 Lidtreven muskatnød
 Salt
 friskkværnet peber
 


Opskrift:

Smelt smørret i en gryde og rør melet i. Tilsæt mælk og grønsagsbouillon lidt af gangen, pisk godt. Lad saucen koge ved svag varme i ca. 4 - 5 min.

Tilsæt citronsaft og finthakket estragon - Basilikum -. Lad saucen koge yderligere nogle minutter.

Rør gorgonzolaen i små bidder. Lad dem smelte i sauce, som herefter ikke må koge. Smag til med muskatnød, salt og friskkværnet peber.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.3    (6 stemmer)

Opskriften er vist 13824 gange,
og udskrevet 601 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

  -  2008-07-20 17:45:04
gorgonzola staves med Z; ergo kan ikke findes når man søger efter dette!


Rene  -  2006-12-20 18:34:48
prøv at erstatte mælken med en 1/4 fløde så bliver den endu bedre


sneum  -  0000-00-00 00:00:00
det gør saucen endnu bedre hvis man tilsætter et lille fint hakket scalotteløg samt 3 store fed knust hvidløg