Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Sherrysovs

Sherrysovs, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portioner

SaucerRet : Saucer - Saucer med spiritus

Hovedingrediens : Øl / Vin og Spiritus - Sherry

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
1 spsk.paprika
1 spsk.hvedemel
1.25 dl.tør sherry
2.5 dl.hønsebouillon
 


Opskrift:

Kom løg, 1 spsk. paprika og mel i en gryde og svits i ca. 2 minutter, under omrøring. Tilsæt sherry og bouillon gradvist under konstant omrøring, til blandingen er glat. Rør videre ved god varme i 2 minutter eller til saucen koger og jævner.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)

Opskriften er vist 12007 gange,
og udskrevet 132 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Bettina  -  2013-12-14 10:07:05
Hvilket løg? Der står ikke løg på ingredienslisten.


Yogi  -  2012-11-14 15:47:13
Formoder at det skal være sød paprika.


Philip  -  2011-11-26 18:00:01
Det er den værste sovs jeg længe har smagt - beklager.