Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice

Sherrysovs

Sherrysovs, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portioner

SaucerRet : Saucer - Saucer med spiritus

Hovedingrediens : Øl / Vin og Spiritus - Sherry

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
1 spsk.paprika
1 spsk.hvedemel
1.25 dl.tør sherry
2.5 dl.hønsebouillon
 
Opskrift:
Kom løg, 1 spsk. paprika og mel i en gryde og svits i ca. 2 minutter, under omrøring. Tilsæt sherry og bouillon gradvist under konstant omrøring, til blandingen er glat. Rør videre ved god varme i 2 minutter eller til saucen koger og jævner.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)

Opskriften er vist 12896 gange,
og udskrevet 161 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Bettina  -  2013-12-14 10:07:05
Hvilket løg? Der står ikke løg på ingredienslisten.

Yogi  -  2012-11-14 15:47:13
Formoder at det skal være sød paprika.

Philip  -  2011-11-26 18:00:01
Det er den værste sovs jeg længe har smagt - beklager.