Æblerne skæres i både og lægges i et smurt ildfast fad. (evt. en tærteform). De øvrige ingredienser blendes i foodprocessoren og smuldres over æblerne. Bages ved 200 grader i ca. 25-30 min.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 4.1
(13 stemmer)
Opskriften er vist 25268 gange, og udskrevet 388 gange.
Kommentarer
Zahra - 2010-10-10 17:46:19 den er rigtig god, men den er bedre som double dej.(y).(:
- 2010-01-19 17:28:33 Rigtig god, men den er nu bedst med dobbelt dej :-) men en rigtig hurtig og nem kage
Camilla - 0000-00-00 00:00:00 Rigtig god - men jeg kan bedst lide den med dobbelt mængde dej!
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider