Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Traditionel Salsa

Traditionel Salsa, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

Diverse TilbehørRet : Diverse Tilbehør - Salsa

Hovedingrediens : Grøntsager / Grønsager - Diverse grøntsager

Oprindelsesland : Mexico

MexicoIndsendt af : Førby

Indsendt :


Traditionel Salsa, billede 4 Traditionel Salsa, billede 1 Traditionel Salsa, billede 2 Traditionel Salsa, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
0.5 løg
1-2 friske chilier
1 ds.flåede tomater
0.5-1 tsk.koriander
1 citron saften herfra
0.5 fedhvidløg
 salt
 


Opskrift:

Start med at hakke løget og chilierne fint, knus hvidløget og bland så alle ingredienserne sammen og smag til med salt.

Du kan evt. tilsætte noget hakket syltet jalapeño peber hvis du vil.

Tips:

Det meste af det stærke i chilierne forsvinder hvis du skærer det hvide(frøstolen) og frøene væk. Så er der kun en behagelig hede og en god smag tilbage.







karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.6    (78 stemmer)

Opskriften er vist 98272 gange,
og udskrevet 1786 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

  -  2013-09-11 21:41:25
Chilikerner er ikke stærke, evt. Blot lidt bitre..


Anonym  -  2013-05-13 09:05:42
Rohde Fischer: hvor stærkt noget er kan selvfølgelig måles på en skala, men hvordan man oplever det er subjektivt, så selvom du måske ikke synes det er stærkt kan andre godt opleve det som "meget stærkt" uden nødvendigvis at 'pive'. Fx hvis man ryger, kan man have svært ved at smage hvor stærkt noget er.


Rohde Fischer  -  2012-02-19 12:07:53
Tille> Hvor stærk noget er, kommer jo an på hvilken chili man bruger. Nogle af de mildeste chilier jeg har smagt smager af en peberfrugt med et mildt twist. Dertil må jeg indrømme at jeg tvivler på "meget stærk", de fleste piver ved selv meget milde ting.


Ml  -  2012-02-04 08:10:25
Hvor længe kan den holde i køleskabet


Tille  -  2010-05-28 16:24:42
Denne salsa er meget stærk også selvom frøene og der hvor de sad på er blevet skåret fra. Den er dog meget god, men ikke børnevenlig. :)


Line  -  2007-11-02 15:29:13
Super!