Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Sellerimousse

Sellerimousse, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portioner

Diverse TilbehørRet : Diverse Tilbehør - Tilbehør

Hovedingrediens : Rodfrugter - Selleri

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
300 g.kogt selleri
4 æg
0.25 dl.kaffefløde
 blå birkes
 salt
 peber
 
Opskrift:
Den kogte selleri blendes sammen med 4 æg, kaffefløden tilsættes lidt ad gangen. Sages til med salt og peber.

Moussen kommes i smurte cocoutter, der er smurt og drysset med blå birkes i bunden. Slå cocoutterne let mod bordkanten.

Dette kan forberedes dagen for eller om formiddagen. Moussen skal bages i vandbad i ovnen ved 170 grader i ca. 30 min.

Tips:

Dejligt tilbehør til sprængt fasan med flødepeberrodsauce.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4.7    (5 stemmer)

Opskriften er vist 13484 gange,
og udskrevet 320 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

  -  2009-01-02 15:15:42
Skønt tilbehør til næsten alle kødretter.

Ann-Dorthe  -  2008-01-06 13:30:31
Smager rigtigt lækkert,men prøv at rive sellerien så den bliver lidt grovere + 150 g mere selleri i opskriften

  -  2006-12-30 23:49:30
SMAGER FANTASTISK TIL OKSEFILET MED ASPARGESKARTOFLER, KRAFTSOVS OG GULERRØDDER RISTET PÅ PANDEN MED TIMIAN :-)