| |
|
Sellerimousse
Sellerimousse, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Alletiders Kogebog
|
300 | g. | kogt selleri300 g. kogt selleri | 4 | | æg4 æg | 0.25 | dl. | kaffefløde0.25 dl. kaffefløde | | | blå birkes blå birkes | | | salt salt | | | peber peber | | | |
| |
Den kogte selleri blendes sammen med 4 æg, kaffefløden tilsættes lidt ad gangen.
Sages til med salt og peber.
Moussen kommes i smurte cocoutter, der er smurt og drysset med blå birkes i bunden. Slå cocoutterne let mod bordkanten.
Dette kan forberedes dagen for eller om formiddagen.
Moussen skal bages i vandbad i ovnen ved 170 grader i ca. 30 min.
Tips:
Dejligt tilbehør til sprængt fasan med flødepeberrodsauce.
|
|
Bedømmelse af denne opskrift:
4.7
(5 stemmer)
Opskriften er vist 13841 gange, og udskrevet 324 gange.
| |
|
|
Kommentarer
- 2009-01-02 15:15:42 Skønt tilbehør til næsten alle kødretter.
Ann-Dorthe - 2008-01-06 13:30:31 Smager rigtigt lækkert,men prøv at rive sellerien så den bliver lidt grovere + 150 g mere selleri i opskriften
- 2006-12-30 23:49:30 SMAGER FANTASTISK TIL OKSEFILET MED ASPARGESKARTOFLER, KRAFTSOVS OG GULERRØDDER RISTET PÅ PANDEN MED TIMIAN :-)
|
|