Lammekrone med salviefyld

Lammekrone med salviefyld, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

HovedretterRet : Hovedretter - Ovnsteg - Ovnstege

Hovedingrediens : Lammekød - Lammekrone

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
1 lammekrone med 12 koteletter
2 store løg som hakkes
1 madæble - skrælles og skæres i små stykker
20 g.smør
120 g.frisk brødkrumme
2 spsk.Salvie, frisk som hakkes
60 ml.usødet æblesaft
2 æg, som deles, og æggehviderne piskes
1-2 fedhvidløg, knust
 
Opskrift:
Ovnen forvarmes til 210 grader C.
Den delte lammeryg renses for fedt og sener.

Løg og æble svitses i smørret, til de er møre eller blanke. Pisk æblesaft og æggeblommer sammen i blandingen. Herefter tages gryden af varmen og brødkrumme og krydderier blandes i. De piskede æggehvider foldes forsigtigt i fyldet.

Lammekronen sættes i en bradepande og der lægges et stykke folie under, som foldes om lammekronen. Lammekronen sættes i ovnen og steger i ca. 45 minutter.

Inden serveringen tages fyldet op af lammekronen og kommes i en lille skål inden forskæringen.





karakterer:
Opskriften er vist 18911 gange,
og udskrevet 359 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2008-04-05 17:50:07
De lammekroner du som regel kan købe i supermarkedet består af 2 lammekroner i en pakning, vægt 6-700 g. og det passer til 2 personer, altså en lammekrone på 300-350 g. pr. person.