Pæresaft
Hovedingrediens : Frugt - Pærer Indsendt : Red: |
|
|
Skær pærerne i små stykker, og kog dem op sammen med vand og citronsaft, til saften er trængt ud.
Hæng mosen til afdrypning i et klæde lagt over et dørslag.
Skrab kornene ud af vaniljestængerne, og tilsæt korn, stænger og sukker.
Kog saften op igen, skum den, og hæld den på skoldede flasker skyllet med Atamon eller spiritus.
Luk flaskerne til med det samme
|
|
Opskriften er vist 30795 gange,
og udskrevet 469 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.2 (3 stemmer) |
|
Kommentarer Sandie - 2016-09-23 16:33:59 Kan man bruge en saftkoger? Og kan man bruge hvid sukker? Søren - 2011-10-02 09:40:20 Syntes at det smager rigtigt godt. jeg kom 350g. rørsukker i til de 2 kg. pærer... men fik kun ca. 1,1 liter saft udad det.... men det smager virkelig godt :) marlene - 2009-09-08 15:33:09 Der kunne godt stå hvor lang tid pæren skal koge og dryppe af bare ca. tider Mr. Tubs. - 2007-09-30 12:23:13 Nej vandet skal tilsættes pærerne inden kogningen starter så der er væske at starte kogningen med kan man vel sige. Bellisenka - 2007-08-21 19:16:04 Tilsætter man vand efter afdrypningen? |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne