Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Pæresaft

Pæresaft, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portioner

SyltningRet : Syltning - Saft

Hovedingrediens : Frugt - Pærer

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
2000 g.meget modne og velsmagende pærer
2-3 dl.vand
 saft fra en usprøjtet citron
2 vanillestænger
 
3-400 g.rørsukker pr. l. siet saft
 Atamon eller spiritus til skylning af flasker
 


Opskrift:

Skær pærerne i små stykker, og kog dem op sammen med vand og citronsaft, til saften er trængt ud. Hæng mosen til afdrypning i et klæde lagt over et dørslag. Skrab kornene ud af vanillestængerne, og tilsæt korn, stænger og sukker. Kog saften op igen, skum den, og hæld den på skoldede flasker skyllet med Atamon eller spiritus. Luk flaskerne til med det samme




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.2    (3 stemmer)

Opskriften er vist 23488 gange,
og udskrevet 394 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Sandie  -  2016-09-23 16:33:59
Kan man bruge en saftkoger? Og kan man bruge hvid sukker?


Søren  -  2011-10-02 09:40:20
Syntes at det smager rigtigt godt. jeg kom 350g. rørsukker i til de 2 kg. pærer... men fik kun ca. 1,1 liter saft udad det.... men det smager virkelig godt :)


marlene  -  2009-09-08 15:33:09
Der kunne godt stå hvor lang tid pæren skal koge og dryppe af bare ca. tider


Mr. Tubs.  -  2007-09-30 12:23:13
Nej vandet skal tilsættes pærerne inden kogningen starter så der er væske at starte kogningen med kan man vel sige.


Bellisenka  -  2007-08-21 19:16:04
Tilsætter man vand efter afdrypningen?