Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Hybengele

Hybengele, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portioner

SyltningRet : Syltning - Gele

Hovedingrediens : Bær - Hyben

Ukendt oprindelseslandKilde : Matopskrifter.no

Indsendt :





Ingredienser:
500 g.hyben
1000 g.æbler
6 dl.vand
2-3 citroner
500-1500 g.sukker
 


Opskrift:

Lad hybene småkoge i 3 dl vand i 30 minutter eller til de er møre.

Skær æblerne i stykker uden at fjerne skræl og kernehus. La æblerne småkoge i 3 dl vand til de er møre.

Tilsæt hybene i æblemassen. Si saften gennem en saftpose eller et klæde.

Tilsæt saft af 2-3 citroner, afhængig af saftmængden. Beregn en citron til 6 dl. saft. Rør ved svag varme til sukkeret er opløst.

Hæld citronkernerne i en gasepose og bind posen til håndtaget. Lad det boblekoge til gelepunktet nås.

Fyld geleen på varme, rene glas.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
3.2    (5 stemmer)

Opskriften er vist 17646 gange,
og udskrevet 316 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

  -  2016-09-05 21:36:45
Der kan f.ex. umuligt blive seks dl.saft...


Kirsten bornich  -  2013-09-10 11:53:11
Jeg går ud fra sukkeret skal i efter saften er siet ;)