Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Stikkelsbær gele

Stikkelsbær gele, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Portioner 1 Portioner
SyltningRet : Syltning - Gele

Hovedingrediens : Bær - Stikkelsbær

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
1000 gram Grønne stikkelsbær, friske
5 dl. Vand 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
   
1000 gram Sukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
   


Opskrift:

Skyl stikkelsbærrene og kom dem i en gryde med vand. Kog til stikkelsbærrene brister. Hæld dem til afdrypning i en saftpose eller et rent klæde over en sigte natten over.

Mængden af den afdryppede saft måles.
Til hver liter siet saft:
1000 gram sukker.

Bring saften i kog og rør sukkeret i lidt ad gangen. Lad saften koge, til den kan bestå geleprøven og er lyserød.

Skum af. Kom geleen i rengjorte, små glas. Læg et rent klæde over og lad geleen køle af. Luk glassene til, når geleen er stivnet. Opbevares mørkt og køligt.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4    (9 stemmer)

Opskriften er vist 25259 gange,
og udskrevet 418 gange.


Energi:
KJ total 18760 (4466 kcal)
KJ pr. Portioner 18760 (4466 kcal)
Vægt ialt 2500 gram
Vægt pr. Portioner 2500 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 750 KJ (178 kcal)
Protein 0.4 gram
Fedt 0.2 gram
Kulhydrat 44.0 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp



Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Bitten Vandborg  -  2013-10-20 20:50:13
Kan man bruge banan i stedet for?


Nanna   -  2012-07-17 19:14:35
Hvad er geleprøven?


karen  -  2008-06-23 05:18:04
geleen bliver smukt svagt rosa og smager vidunderligt