Sennepsflødesovs
Hovedingrediens : Mælkeprodukter - Fløde Indsendt af : Hanne Indsendt : Red: |
|
|
½ l. fløde koges op med en hønseboullionterning, når det koger kommer der en spsk. sennep i samt en 1/4 piskefløde hvori der er rørt 2 tsk marizena.koges op igen og serveres til oksesteg eller svinemørbrad.
Tips: Har lavet sovsen af mindre fedende flødeprodukter og erstattat den sidste 1/4 med mælk. Det gav også en god smag. Bruger derfor kun fløde når der kommer gæster. |
|
Opskriften er vist 10754 gange,
og udskrevet 200 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne