Lammebov med flødeost II

Lammebov med flødeost II, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Ovnsteg - Ovnstege

Hovedingrediens : Lammekød - Lammebov hel

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red:


Ingredienser:
1500 g.lammebov med ben
 salt
 peber
100 g.flødeost med urter
1 kg.kartofler (gerne nye, hvis det er årstid)
2 dl.bouillon
 
Opskrift:
Lammeboven gnides med salt og peber og smøres med flødeost. Kartoflerne skæres i tynde skiver, som fordeles i bunden af en lille bradepande. Bouillon hældes ved, og lammeboven lægges på en rist over kartoflerne. Stilles i ovnen ca. 1 time ved 200 grader C, til kød og kartofler er mørt.

Kødet skæres i skiver og serveres med kartoflerne, grøn salat og eventuelt hvidløgsflutes.


karakterer:
Opskriften er vist 8187 gange,
og udskrevet 239 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu