Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Brombærtimbale med sirupflødeskum

Brombærtimbale med sirupflødeskum, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 6 Portioner

Kold DessertRet : Kold Dessert - Frugt

Hovedingrediens : Bær - Brombær

Ukendt oprindelseslandKilde : Dan Sukker

Indsendt :





Ingredienser:
8 blade husblas
300 g.brombær
1.75 dl.Flormelis
5 dl.ymer eller yoghurt
1 tsk.Vanillesukker
 
 Sirupflødeskum:
3 dl.piskefløde
2 spsk.Lys Sirup
 


Opskrift:

Udblød husblasen i en skål med rigeligt vand. Blend eller mos brombærrene. Kom brombærmosen i en kasserolle sammen med sukkeret, og varm op under omrøring. Knug husblasen fri for vand, og kom den i den varme brombærmos. Tag kasserollen af varmen.

Tilsæt vanillesukker og ymer/yoghurt. Hæld det i en form, der er skyllet i vand, og stil det i køleskabet i mindst 2 timer.

Pisk fløde og sirup sammen, til det får en halvfast konsistens. Server timbalen med sirupflødeskummet.







karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)

Opskriften er vist 8801 gange,
og udskrevet 156 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu