Brombærtimbale med sirupflødeskum
Hovedingrediens : Bær - Brombær Kilde : Dan Sukker Indsendt : Red : |
|
|
Udblød husblasen i en skål med rigeligt vand. Blend eller mos brombærrene. Kom brombærmosen i en kasserolle sammen med sukkeret, og varm op under omrøring. Knug husblasen fri for vand, og kom den i den varme brombærmos. Tag kasserollen af varmen.
Tilsæt vanillesukker og ymer/yoghurt. Hæld det i en form, der er skyllet i vand, og stil det i køleskabet i mindst 2 timer. Pisk fløde og sirup sammen, til det får en halvfast konsistens. Server timbalen med sirupflødeskummet. |
|
Opskriften er vist 11154 gange,
og udskrevet 272 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (3 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne