Brombærtærte med æblegele
Hovedingrediens : Bær - Brombær Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Smuldr smørret i melet. Tilsæt æggeblommen og saml dejen hurtigt. Lad den hvile koldt ½ time.
Udrul dejen og beklæd en tærteform. Bag tærten ved 200 grader C. alm. ovn i 30 minutter. Lad tærtebunden køle af. Lav cremen. Pisk fløden til skum og vend den i cremen. Fordel cremen i den afkølede bund. Fordel brombær over. Smelt geléen i en lille gryde, afkøl den lidt og hæld den over. Lad geléen stivne inden servering. |
|
Opskriften er vist 36776 gange,
og udskrevet 860 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.7 (5 stemmer) |
|
Kommentarer solio - 2007-09-19 11:24:07 Uhm - denne tærte smager helt fantastisk - kan klart anbefales Per - 2007-08-23 11:55:59 Når jeg bager tærtebunde så lægger jeg et stykke bagepapir i bunden og fylder op med ris, på den måde glider kanterne ikke ned, men da denne tærte ikke skal bages igen så bør man nok tage risene op efter en 20 minutter og give bunden 10-15 minutter yderligere, til den har fået lidt farve. AS - 2005-01-01 01:01:01 Til ano- Den smeltede gele skal være næsten kold, så man kan pensle den på , så bliver den hvor den skal være. ano - 2005-01-01 01:01:01 smelt geléen, men hæld den på en tallerken og lad den stivne der. Når geléen har en fast form kommer du den derefter på. hvis du hælder geléen på vil det ryge neden under tærten. Nicolaj - 2005-01-01 01:01:01 Smager dejligt! |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne