Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Brombærtærte med æblegele

Brombærtærte med æblegele, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 6 Pers.

Kager i formRet : Kager i form - Tærte

Hovedingrediens : Bær - Brombær

Ukendt oprindelseslandIndsendt :


Brombærtærte med æblegele, billede 4 Brombærtærte med æblegele, billede 1 Brombærtærte med æblegele, billede 2 Brombærtærte med æblegele, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
150 g.hvedemel
100 g.smør eller margarine
1 æggeblomme
 
1 portion kagecreme
2.5 dl.piskefløde
300 g.brombær
200 g.æblegelé
 


Opskrift:

Smuldr smørret i melet. Tilsæt æggeblommen og saml dejen hurtigt. Lad den hvile koldt ½ time.

Udrul dejen og beklæd en tærteform. Bag tærten ved 200 grader C. alm. ovn i 30 minutter. Lad tærtebunden køle af.

Lav cremen.
Pisk fløden til skum og vend den i cremen.

Fordel cremen i den afkølede bund. Fordel brombær over.

Smelt geléen i en lille gryde, afkøl den lidt og hæld den over.

Lad geléen stivne inden servering.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.7    (5 stemmer)

Opskriften er vist 32382 gange,
og udskrevet 811 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

solio  -  2007-09-19 11:24:07
Uhm - denne tærte smager helt fantastisk - kan klart anbefales


Per  -  2007-08-23 11:55:59
Når jeg bager tærtebunde så lægger jeg et stykke bagepapir i bunden og fylder op med ris, på den måde glider kanterne ikke ned, men da denne tærte ikke skal bages igen så bør man nok tage risene op efter en 20 minutter og give bunden 10-15 minutter yderligere, til den har fået lidt farve.


AS  -  0000-00-00 00:00:00
Til ano- Den smeltede gele skal være næsten kold, så man kan pensle den på , så bliver den hvor den skal være.


ano  -  0000-00-00 00:00:00
smelt geléen, men hæld den på en tallerken og lad den stivne der. Når geléen har en fast form kommer du den derefter på. hvis du hælder geléen på vil det ryge neden under tærten.


Nicolaj  -  0000-00-00 00:00:00
Smager dejligt!