Brombærsyltetøj med rom

Brombærsyltetøj med rom, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portioner

SyltningRet : Syltning - Syltetøj

Hovedingrediens : Bær - Brombær

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
1500 g.brombær
700 g.sukker
100 g.mandler
2.5 dl.mørk rom
 
Opskrift:
Bærrene koges under svag varme i ca. 15 min. (der skal ikke tilsættes vand) Sukker hældes i, der skrues lidt op for varmen. Når al sukkeret er smeltet tages gryden af ilden og der tilsættes mandler og rom.

Syltetøjet skal trække i ca. 3 uger.





karakterer:
Opskriften er vist 26815 gange,
og udskrevet 557 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.3    (3 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu