Brombærsyltetøj med mandler og rom
Hovedingrediens : Bær - Brombær Indsendt : Red : |
|
|
Brombær og sukker koges under svag varme i ca. 15 min. Mandlerne skoldes (hældes i kogende vand i et par minutter), smuttes og skæres på langs i "pinde". Brombærsyltetøjet hældes på skoldede glas evt. skyllet i Atamon. Mandler og rom hældes i, det hele omrøres. Låget lukkes på glassene.
|
|
Opskriften er vist 23335 gange,
og udskrevet 537 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.8 (4 stemmer) |
|
Kommentarer Randi - 2017-04-12 14:30:45 Smager rasende godt |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne