Brombærsyltetøj med mandler og rom

Brombærsyltetøj med mandler og rom, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portioner

SyltningRet : Syltning - Syltetøj

Hovedingrediens : Bær - Brombær

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
1500 g.brombær
500 g.sukker
1 håndfuld mandler
0.25 dl.rom
 
Opskrift:
Brombær og sukker koges under svag varme i ca. 15 min. Mandlerne skoldes (hældes i kogende vand i et par minutter), smuttes og skæres på langs i "pinde". Brombærsyltetøjet hældes på skoldede glas evt. skyllet i Atamon. Mandler og rom hældes i, det hele omrøres. Låget lukkes på glassene.





karakterer:
Opskriften er vist 23335 gange,
og udskrevet 537 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.8    (4 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2017-04-12 14:30:45
Smager rasende godt