Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Brombærsyltetøj med mandler og rom

Brombærsyltetøj med mandler og rom, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portioner

SyltningRet : Syltning - Syltetøj

Hovedingrediens : Bær - Brombær

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
1500 g.brombær
500 g.sukker
1 håndfuld mandler
0.25 dl.rom
 


Opskrift:

Brombær og sukker koges under svag varme i ca. 15 min. Mandlerne skoldes (hældes i kogende vand i et par minutter), smuttes og skæres på langs i "pinde". Brombærsyltetøjet hældes på skoldede glas evt. skyllet i Atamon. Mandler og rom hældes i, det hele omrøres. Låget lukkes på glassene.







karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.5    (2 stemmer)

Opskriften er vist 17731 gange,
og udskrevet 482 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Randi  -  2017-04-12 14:30:45
Smager rasende godt