Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Brombærkager

Brombærkager, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Portioner

Kold DessertRet : Kold Dessert - Diverse kolde desserter

Hovedingrediens : Bær - Brombær

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
8 mørdejsskaller
 
 Creme:
3 æggeblommer
3.5 spsk.sukker
2 cl.rom
2 blade husblas
2.5 dl.piskefløde
250 g.brombær
 
 Pynt:
1.25 dl.piskefløde
24 valnødder
 


Opskrift:

Læg husblasen i koldt vand. Pisk æggeblommer og sukker lyst og skummende. Tilsæt rommen. Knug vandet fra husblassen og smelt den i vandbad. Lad den afkøle lidt og rør den så i æggesnapsen. Pisk fløden stiv og vend den i den kolde, men ikke stive creme. Skyl brombærrene og tag lidt fra til pynt. Fordel resten af brombærrene i bunden af skallerne. Dæk dem med creme. Pisk fløden stiv. Fyld flødeskummet i en sprøjtepose og fordel det på kagerne. Pynt kagerne med resten af brombærrene samt valnødder.







karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.5    (2 stemmer)

Opskriften er vist 20287 gange,
og udskrevet 138 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu