Brombærsyltetøj med cognac

Brombærsyltetøj med cognac, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portioner

SyltningRet : Syltning - Syltetøj

Hovedingrediens : Bær - Brombær

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
500 g.brombær
1 dl.cognac
500 g.sukker – gerne demerara-rørsukker
 
Opskrift:
Rens og skyl brombærrene og kom dem i en gryde med cognac. Bring det langsomt i kog. Sluk og tag gryden af varmen. Lad bærrene trække i ca. ½ time. Kom bærrene i ca. 5 minutter uden låg. Tilsæt sukkeret. Rør forsigtigt, til sukkeret er opløst. Skum af. Hæld syltetøjet på rengjorte glas. Luk til.

Opbevares mørkt og køligt.





karakterer:
Opskriften er vist 20968 gange,
og udskrevet 466 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
2.9    (4 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2008-08-20 13:58:05
Der kan sagtne skæres 50% sukker fra opskriften - den er for sød - samtidig tilsæt flere bær efter kogning - så bliver den mere velsmagende,