Brombærsyltetøj med cognac
Hovedingrediens : Bær - Brombær Indsendt : Red : |
|
|
Rens og skyl brombærrene og kom dem i en gryde med cognac.
Bring det langsomt i kog.
Sluk og tag gryden af varmen.
Lad bærrene trække i ca. ½ time.
Kom bærrene i ca. 5 minutter uden låg.
Tilsæt sukkeret.
Rør forsigtigt, til sukkeret er opløst.
Skum af.
Hæld syltetøjet på rengjorte glas.
Luk til.
Opbevares mørkt og køligt. |
|
Opskriften er vist 20968 gange,
og udskrevet 466 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.9 (4 stemmer) |
|
Kommentarer Troels - 2008-08-20 13:58:05 Der kan sagtne skæres 50% sukker fra opskriften - den er for sød - samtidig tilsæt flere bær efter kogning - så bliver den mere velsmagende, |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne