Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Yoghurt- og jordbæris

Yoghurt- og jordbæris, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 8 Portioner

Kold DessertRet : Kold Dessert - Yoghurtis

Hovedingrediens : Mælkeprodukter - Yoghurt

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
500 g.friske eller frosne jordbær
100 g.flormelis
4.5 dl.yoghurt
1.25 dl.piskefløde
 evt.lidt frisk limesaft
 
Opskrift:
Friske jordbær nippes og skylles, hvis det er nødvendigt. Frosne jordbær skal bare tøs op. Mos bærrene og purér dem om nødvendigt gennem en sigte. Rør denne jordbærpuré godt med flormelis, yoghurt og eventuelt frisk limesaft. Pisk fløden stiv og vend den forsigtigt i yoghurtmassen. Kom den færdige isblanding i ismaskinen eller i en metalskål, som stilles i køleskabets frostafdeling eller i dybfryser. Isen skal fryse 20-40 minutter i en ismaskine, 2-3 timer i køleskab eller fryser, og i det sidste tilfælde skal den piskes igennem med et piskeris hver halve time, så isen kan blive blød. Isen kan serveres med frugt, frugtsauce, flødeskum og eventuelt vafler til.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4.4    (4 stemmer)

Opskriften er vist 13385 gange,
og udskrevet 287 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu