Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Yoghurt- og jordbæris

Yoghurt- og jordbæris, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 8 Portioner

Kold DessertRet : Kold Dessert - Yoghurtis

Hovedingrediens : Mælkeprodukter - Yoghurt

Ukendt oprindelseslandIndsendt :




Ingredienser:
500 g.friske eller frosne jordbær
100 g.flormelis
4.5 dl.yoghurt
1.25 dl.piskefløde
 evt.lidt frisk limesaft
 


Opskrift:

Friske jordbær nippes og skylles, hvis det er nødvendigt. Frosne jordbær skal bare tøs op. Mos bærrene og purér dem om nødvendigt gennem en sigte. Rør denne jordbærpuré godt med flormelis, yoghurt og eventuelt frisk limesaft. Pisk fløden stiv og vend den forsigtigt i yoghurtmassen. Kom den færdige isblanding i ismaskinen eller i en metalskål, som stilles i køleskabets frostafdeling eller i dybfryser. Isen skal fryse 20-40 minutter i en ismaskine, 2-3 timer i køleskab eller fryser, og i det sidste tilfælde skal den piskes igennem med et piskeris hver halve time, så isen kan blive blød. Isen kan serveres med frugt, frugtsauce, flødeskum og eventuelt vafler til.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.4    (4 stemmer)

Opskriften er vist 12652 gange,
og udskrevet 259 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu