sød kondenseret mælk (fås på dåse)1.25 dl. sød kondenseret mælk (fås på dåse)
2.5
dl.
piskefløde2.5 dl. piskefløde
Coulis: Coulis:
300
g.
blandede brombær og solbær300 g. blandede brombær og solbær
100
g.
sukker100 g. sukker
Opskrift:
Bland de fire første ingredienser, opvarm dem langsomt til kogepunktet og lad blandingen blive kold. Fisk vanille og kanel op, tilsæt de to sidste ingredienser og frys massen tyk i en ismaskine. Kom den i en alubakke og sæt den i fryseren mindst et døgn.
Coulis:
Kog bær og sukker med ½ dl vand i et par minutter. Afkøl og mos alt gennem en si. Server isen med coulis.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 2.5
(3 stemmer)
Opskriften er vist 12704 gange, og udskrevet 133 gange.
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider