Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Tofarvet isbombe

Tofarvet isbombe, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 8 Portioner

Kold DessertRet : Kold Dessert - Isbombe

Hovedingrediens : Mælkeprodukter - Fløde

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
 Lys is:
8 æggeblommer
5 dl.piskefløde
170 g.sukker
 strimlet citronskal fra 1 citron
1 dl.hele kaffebønner
 
 Mørk is:
150 g.kraftig god chokolade (ca. 65% kakaomasse)
1 dl.sødmælk
2 dl.piskefløde
0.25 vanillestang
2 æggeblommer
3 spsk.sukker
 


Opskrift:

Bland æggeblommer og piskefløde langsomt i en lille gryde. Pisk konstant under tilsætning af citronskal og kaffe. Det må ikke koge, så skiller det. Når cremen tykner, slukkes og der røres 2 min. mere. Tilsæt så sukkeret og rør igen. Si massen, frys den og omrør efter 1 time. Kommes i en skål med en mindre skål i, til at danne et hul i midten. Fryses 6 timer. Mælk, fløde og vanillestang bringes langsomt i kog. Æggeblommer og sukker piskes lysegult og tilsættes under piskning, hvorefter det hele varmes langsomt op til det tykner. 100 g chokolade smeltes over vandbad, resten hakkes. Den smeltede chokolade røres i flødecremen, der fryses 1 time. Omrøres med hakket chokolade, fyldes i det hul den anden skål har skabt efter at være fjernet og fryses igen 6 timer. Pyntes med høvlet chokolade og flødeskum.







karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
2.5    (2 stemmer)

Opskriften er vist 10007 gange,
og udskrevet 137 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

kage  -  0000-00-00 00:00:00
jag syndes ad jag er maget saj !!!! de syndes jag i vert fall selv