Blomme-pære-marmelade med fennikelfrø og sambuca

Blomme-pære-marmelade med fennikelfrø og sambuca, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portioner

SyltningRet : Syltning - Marmelade

Hovedingrediens : Frugt - Blommer

Ukendt oprindelseslandIndsendt :     

Ingredienser:
500 g.blommer
300 g.pærer
0.5-1 dl.vand
400 g.sukker
5 anisstjerner
2 tsk.fennikelfrø
1-2 tsk.geleringsmiddel
0.5 dl.sambuca
 Atamon eller spiritus til skylning af glas
 
Opskrift:
Skær blommer og pærer i både, og fjern både sten og kernehus. Put alle ingredienser, på nær sambuca og geleringsmiddel i en gryde, og lad det koge ved svag varme i ca. 20 minutter. Bland geleringsmiddel med 2 tsk. sukker, drys det i marmeladen under omrøring, og lad det koge med i 2 minutter. Fjern gryden fra blusset, og rør sambucaen i.

Hæld marmeladen på skolede glas skyllet med Atamon eller spiritus, og luk dem til med det samme.





karakterer:
Opskriften er vist 17491 gange,
og udskrevet 293 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2007-08-16 21:46:57
Meget anderledes, men god nok. Hold evt. lidt igen med fennikelfrøene..