Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Blomme-nektarin-marmelade II

Blomme-nektarin-marmelade II, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portioner

SyltningRet : Syltning - Marmelade

Hovedingrediens : Frugt - Blommer

Ukendt oprindelseslandIndsendt :




Ingredienser:
500 g.nektariner
500 g.blommer
0.5-1 dl.vand
5-700 g.rørsukker
2 vanillestænger
 evt.geleringsmiddel
 Atamon eller spiritus til skylning af glas
 


Opskrift:

Skær nektariner og blommer i tynde både, og fjern stenene. Bring frugten langsomt i kog med vand og sukker. Skrab kornene ud af vanillestangen, og kog både korn og stang med. Lad marmeladen koge ved svag varme ca. 25-30 minutter, eller indtil den tykner let. Er marmeladen for tynd, si da lidt væske fra, eller lad marmeladen koge yderligere ind. Du kan også blande geleringsmiddel med 2 tsk. sukker, drysse det i marmeladen under omrøring og lade det koge med i 2 minutter.

Hæld marmeladen på skolede glas skyllet med Atamon eller spiritus, og luk til med det samme.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.5    (2 stemmer)

Opskriften er vist 15656 gange,
og udskrevet 352 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Lene  -  2010-08-17 19:39:45
Hvor meget bliver der??