Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Blomme-nektarin-marmelade II

Blomme-nektarin-marmelade II, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portioner

SyltningRet : Syltning - Marmelade

Hovedingrediens : Frugt - Blommer

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
500 g.nektariner
500 g.blommer
0.5-1 dl.vand
5-700 g.rørsukker
2 vanillestænger
 evt.geleringsmiddel
 Atamon eller spiritus til skylning af glas
 
Opskrift:
Skær nektariner og blommer i tynde både, og fjern stenene. Bring frugten langsomt i kog med vand og sukker. Skrab kornene ud af vanillestangen, og kog både korn og stang med. Lad marmeladen koge ved svag varme ca. 25-30 minutter, eller indtil den tykner let. Er marmeladen for tynd, si da lidt væske fra, eller lad marmeladen koge yderligere ind. Du kan også blande geleringsmiddel med 2 tsk. sukker, drysse det i marmeladen under omrøring og lade det koge med i 2 minutter.

Hæld marmeladen på skolede glas skyllet med Atamon eller spiritus, og luk til med det samme.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4.5    (2 stemmer)

Opskriften er vist 16382 gange,
og udskrevet 373 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Lene  -  2010-08-17 19:39:45
Hvor meget bliver der??