Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Lasagne af sprængt lammeskank, hvidkål og kartofler

Lasagne af sprængt lammeskank, hvidkål og kartofler, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

HovedretterRet : Hovedretter - Lasagne

Hovedingrediens : Lammekød - Lammeskank

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
1 sprængt lammeskank
1 stortløg
1/4 hvidkål
2 storekartofler i skiver
 salt
 peber
 
 
Opskrift:
Sprængt skank koges til den er mør (ca. 1 1/2 time) Rå løg, blancheret hvidkål og kartoffelskiver lægges skiftevis med det sprængte skankekød i en bageform, evt. ildfast fad, og bages tildækket i ovnen ved 150 grader i ca 1 time. Skæres i skiver ved anretningen.

Skræl artiskokkerne. Gnid dem med citron og skær dem i "både". Savoykål og squash blancheres.

Grøntsagerne svinges på en pande og krydres med salt.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4.2    (13 stemmer)

Opskriften er vist 11062 gange,
og udskrevet 134 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Hanne  -  2007-04-10 20:28:35
Flot at kalde det lasagne, skuffende naar det er det man soeger