Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Henkogte blommer med kanel

Henkogte blommer med kanel, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portioner

SyltningRet : Syltning - Henkogning

Hovedingrediens : Frugt - Blommer

Ukendt oprindelseslandIndsendt :




Ingredienser:
1000 g.store blommer
400 g.sukker
1 l.vand
2 kanelstænger a ca. 5 cm.
 Atamon eller spiritus til skylning af glas
 


Opskrift:

Halver blommerne, og fjern stenene. Kog en lage af vand, sukker og kanel. Læg de halve blommer i skoldede glas skyllet med Atamon eller spiritus, og hæld lagen over, så der er 3 cm. til kanten. Luk glassene til. Stil glassene i en gryde, og fyld den med vand, så det syltede produkt i glassene er dækket. Lad blommerne koge ved svag varme i ca. 30 minutter. Når glasset er åbnet, skal blommerne spises i løbet af nogle dage. De henkogte blommer smager godt sammen med is, pandekager og til ost.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.3    (2 stemmer)

Opskriften er vist 13000 gange,
og udskrevet 286 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu