Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Agurke relish

Agurke relish, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portioner

SyltningRet : Syltning - Relish

Hovedingrediens : Drivhus Grønsager - Agurk - Agurker

Ukendt oprindelseslandIndsendt :




Ingredienser:
1 salatagurk
0.5 rødløg
1 dl.æblecidereddike
100 g.sukker
1 spsk.gule sennepsfrø
1 spsk.tørrede dildspidser
 friskkværnet peber
 Atamon eller spiritus til skylning af glas
 


Opskrift:

Skær agurk i løg i bittesmå tern. Giv eddiken et opkog med vand, sukker og sennepsfrø. Hæld grøntsagerne i, og lad det hele koge i ca. 1 minut. Tilsæt dildspidserne, og smag relishen til med friskkværnet peber. Hæld agurkerelishen på skoldede glas skyllet med Atamon eller spiritus, og luk glassene til med det samme.

Spis relishen til alt fra leverpostej til hotdogs.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.8    (58 stemmer)

Opskriften er vist 46644 gange,
og udskrevet 1028 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Maj  -  2016-08-09 16:51:03
Der skal intet vand i. Agurker afgiver en del


AH  -  2010-10-04 13:37:35
Jeg brugte 1 dl vand og tilsatte desuden 1-2 tsk. salt.


Kirsten  -  2009-10-05 15:40:40
Hvor er vandet? Hvor meget skal der i?


  -  0000-00-00 00:00:00
der mangler angivelse af vandmængden,og jeg brugte minder sukker. ellers god opskrift