Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Agurkerelish

Agurkerelish, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 2 Portioner

SyltningRet : Syltning - Relish

Hovedingrediens : Drivhus Grønsager - Agurk - Agurker

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
0.5 dl.ufarvet lagereddike eller mild hvidvinseddike
1 spsk.sukker
0.25 tsk.groft salt
 friskkværnet peber
0.5 dl.vand
1 tsk.majsstivelse f.eks. maizena
1 stort finthakket rødløg (ca. 1½ dl)
2 agurker (ca. 600 g)
1 spsk.groft salt
 


Opskrift:

Bring eddike, sukker, salt og peber i kog i en lille gryde. Rør vand og majsstivelse til en jævning og rør den i den varme eddike. Kog lagen i 2 min. Tag gryden af varmen og tilsæt løgene. Stil dem tildækket i køleskabet i ½ time. Flæk agurkerne og fjern kernerne. Hak agurkerne fint, kom dem i en skål og drys med salt. Skyl efter 5 min. agurkerne i koldt vand. Pres dem fri for væde i en sigte. Vend agurkerne i den afkølede lage og smag til.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.5    (3 stemmer)

Opskriften er vist 31842 gange,
og udskrevet 750 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Kristoffer  -  2018-07-05 19:53:36
God opskrift fra Karolines Køkken - mad til unge


Jane  -  2017-10-23 13:56:38
super let og virkelig god smag. Hele familien kan spise med. Altid glad for de gode afprøvede opskrifter fra "Alletiders kogebog"


susanne  -  2016-08-05 09:23:22
Dejlig forfriskende. Kan bruges til alt. Ikke stærk, nem at lave :-) bøn appetit


kokken  -  2008-10-20 12:40:57
den lyder lækker,men minder gevaldig meget om denne her fra arla...