Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Chiboustercreme

Chiboustercreme, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portioner

Kage tilbehørRet : Kage tilbehør - Creme - Kagecreme

Hovedingrediens : -

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
2.5 dl.mælk
4 æg delt i blommer og hvider
225 g.sukker
20 g.majsstivelser
3 blade husblas
6 spsk.vand
1 tsk.vanillesukker
 
Opskrift:
Lav en creme af mælk, æggeblommer, 50 g. sukker og majsstivelse. Dæk cremen med film og køl den af.

Tilbered en sukkerlage af resten af sukkeret og vand. Kog til en dråbe af sukkerlagen kan rulle til en blød kugle. Lad det svale af. Pisk sukkerlagen i de stiftpiskede æggehvider lidt ad gangen.

Udblød husblasen i koldt vand. Smelt husblasen i vandbad. Rør husblas og vanillesukker i vanillecremen og fold marengsen i til sidst.

Brug cremen som fyld i kager og desserter.

Tips:

Cremen har navn efter konditoren, som opfandt cremen.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
3    (2 stemmer)

Opskriften er vist 9111 gange,
og udskrevet 80 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu