æg delt i blommer og hvider4 æg delt i blommer og hvider
225
g.
sukker225 g. sukker
20
g.
majsstivelser20 g. majsstivelser
3
blade husblas3 blade husblas
6
spsk.
vand6 spsk. vand
1
tsk.
vanillesukker1 tsk. vanillesukker
Opskrift:
Lav en creme af mælk, æggeblommer, 50 g. sukker og majsstivelse.
Dæk cremen med film og køl den af.
Tilbered en sukkerlage af resten af sukkeret og vand.
Kog til en dråbe af sukkerlagen kan rulle til en blød kugle.
Lad det svale af.
Pisk sukkerlagen i de stiftpiskede æggehvider lidt ad gangen.
Udblød husblasen i koldt vand.
Smelt husblasen i vandbad.
Rør husblas og vanillesukker i vanillecremen og fold marengsen i til sidst.
Brug cremen som fyld i kager og desserter.
Tips:
Cremen har navn efter konditoren, som opfandt cremen.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 3
(2 stemmer)
Opskriften er vist 9376 gange, og udskrevet 84 gange.
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider