Varm mælk langsomt op.
Tag gryden fra varmen og køl mælken lidt af.
Pisk æggeblommer, sukker og vanillesukker lyst og rør majsstivelse i.
Tag vanillestangen op af mælken og rør og rør mælken i æggeblandingen.
Hæld cremen tilbage i gryden og varm den langsomt op under omrøring til den jævner.
Kog saucen 1 minut under omrøring.
Hæld cremen i en skål, læg film eller folie over og køl den af.
Pisk cremen igennem inden den bruges.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 3.8
(10 stemmer)
Opskriften er vist 26369 gange, og udskrevet 211 gange.
Energi:
KJ total 4872 (1160 kcal)
KJ pr. Portion 4872 (1160 kcal)
Vægt ialt 739 gram
Vægt pr. Portion 739 gram
Næringsindhold pr 100 gram
Energi 659 KJ (156 kcal) Protein 3.5 gram Fedt 4.3 gram Kulhydrat 26.1 gram