Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Kaffesauce

Kaffesauce, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portioner

SaucerRet : Saucer - Dessertsauce

Hovedingrediens : -

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
60 g.kaffebønner
5 dl.mælk
2 spsk.majsstivelse
2 spsk.sukker
45-60 g.rosiner
4 spsk.lys rom
 
Opskrift:
Varm kaffe og mælk til kogepunktet. Tag gryden fra varmen og lad det blive koldt. Bland lidt af mælken med majsstivelsen og sukker. Varm resten af mælken op til lige inden kogepunktet. Si kaffebønnerne fra. Pisk mælken i sukkerblandingen. Kom det tilbage i gryden og varm op, til saucen koger. Tag gryden fra varmen. Lidt rom eller kaffelikør kan tilsættes. Udblød rosinerne en halv time i rom inden de tilsættes.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)

Opskriften er vist 7916 gange,
og udskrevet 61 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu