Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Kaffesauce

Kaffesauce, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portioner

SaucerRet : Saucer - Dessertsauce

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
60 g.kaffebønner
5 dl.mælk
2 spsk.majsstivelse
2 spsk.sukker
45-60 g.rosiner
4 spsk.lys rom
 


Opskrift:

Varm kaffe og mælk til kogepunktet. Tag gryden fra varmen og lad det blive koldt. Bland lidt af mælken med majsstivelsen og sukker. Varm resten af mælken op til lige inden kogepunktet. Si kaffebønnerne fra. Pisk mælken i sukkerblandingen. Kom det tilbage i gryden og varm op, til saucen koger. Tag gryden fra varmen. Lidt rom eller kaffelikør kan tilsættes. Udblød rosinerne en halv time i rom inden de tilsættes.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)

Opskriften er vist 7380 gange,
og udskrevet 52 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu