Chokoladesauce

Chokoladesauce, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portioner

SaucerRet : Saucer - Dessertsauce

Hovedingrediens : Diverse produkter - Diverse chokolade

Ukendt oprindelseslandIndsendt :     

Ingredienser:
60 g.sukker
4 spsk.vand
225 g.mørk bitter chokolade
1 tsk.vanillesukker
30 g.smør
 
Opskrift:
Brug en god chokolade til denne sauce. Varm sukker og vand op, til sukkeret er smeltet. Bring det i kog og tag gryden fra varmen. Bræk chokoladen i små stykker og rør dem i sukkerlagen, til den er helt smeltet. Pisk vanille og smør i saucen og server den varm eller kold.





karakterer:
Opskriften er vist 26592 gange,
og udskrevet 428 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.9    (17 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu