Cremesauce

Cremesauce, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portioner

SaucerRet : Saucer - Dessertsauce

Hovedingrediens : -

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red:


Ingredienser:
2 spsk.majsstivelse
2 spsk.sukker
5 dl.mælk
0.5 Vaniljestang
30 g.smør
1 dl.piskefløde
 
Opskrift:
Pisk majsstivelse, sukker og lidt af mælken sammen. Kog resten af mælken op med vanille og hæld det i sukkerblandingen under piskning. Hæld saucen tilbage i gryden og varm op under omrøring. Lad saucen koge svagt 1 minut. Tag gryden fra varmen og rør fløden i. Server saucen varm eller dæk den til, hvis den skal serveres kold.


karakterer:
Opskriften er vist 13762 gange,
og udskrevet 158 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu