Pisk majsstivelse, sukker og lidt af mælken sammen. Kog resten af mælken op med vanille og hæld det i sukkerblandingen under piskning.
Hæld saucen tilbage i gryden og varm op under omrøring.
Lad saucen koge svagt 1 minut.
Tag gryden fra varmen og rør fløden i.
Server saucen varm eller dæk den til, hvis den skal serveres kold.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 4
(1 stemmer)
Opskriften er vist 13108 gange, og udskrevet 154 gange.
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider