Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Bornholmsk Andefyld

Bornholmsk Andefyld, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portioner

Diverse TilbehørRet : Diverse Tilbehør - Tilbehør

Oprindelsesland : Danmark

DanmarkIndsendt :





Ingredienser:
4-5 kommenskringler
2 tsk.kanel
2 spsk.sukker
1 pakkerosiner
1 posesvesker
5 dl.mælk
 


Opskrift:

Kommenskringlerne deles i småstykker, mælken varmes op, alle ingredienser tilsættes, til sidst hældes mælken over og der røres let om. Fyldet puttes i anden.

Efter anden er færdig tages fyldet ud og serveres som tilbehør til andestegen.







karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.3    (3 stemmer)

Opskriften er vist 14015 gange,
og udskrevet 137 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Annette Pihl Pedersen  -  2018-11-19 14:42:28
Jeg har lært at bruge kardemomme i stedet for kanel og ingen rosiner men gerne æbler


VP  -  2017-12-24 09:22:50
Udelad kanel og rosiner og kom i stedet kardemomme og 3 æbler skåret i tern


Nina  -  2011-11-06 20:28:23
Vi har i min familie brugt denne opskrift i mange år. Og har ikke formået endnu, at få en tør and ud af det. Den er altid, lækker saftig, og meget mør. Jeg kan varmt anbefale den....


Ulrik  -  2009-03-07 11:19:09
En variant i min familie er at komme lidt hvidtøl i fyldet. Hvidtøllen bruges også til at overhælde anden for at få en let karameliseret overflade.


Birgitte  -  0000-00-00 00:00:00
Det skal altså være kardemomme!


Klaus  -  0000-00-00 00:00:00
Man kan også bruge hvidtøl i stedet for mælk.


Inge-Merete  -  0000-00-00 00:00:00
De fleste bornholmere bruger kardemomme og ikke kanel