Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Bornholmsk Andefyld

Bornholmsk Andefyld, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portioner

Diverse TilbehørRet : Diverse Tilbehør - Tilbehør

Hovedingrediens : -

Oprindelsesland : Danmark

DanmarkIndsendt :



Ingredienser:
4-5 kommenskringler
2 tsk.kanel
2 spsk.sukker
1 pakkerosiner
1 posesvesker
5 dl.mælk
 
Opskrift:
Kommenskringlerne deles i småstykker, mælken varmes op, alle ingredienser tilsættes, til sidst hældes mælken over og der røres let om. Fyldet puttes i anden.

Efter anden er færdig tages fyldet ud og serveres som tilbehør til andestegen.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4.3    (4 stemmer)

Opskriften er vist 15269 gange,
og udskrevet 170 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Annette Pihl Pedersen  -  2018-11-19 14:42:28
Jeg har lært at bruge kardemomme i stedet for kanel og ingen rosiner men gerne æbler

VP  -  2017-12-24 09:22:50
Udelad kanel og rosiner og kom i stedet kardemomme og 3 æbler skåret i tern

Nina  -  2011-11-06 20:28:23
Vi har i min familie brugt denne opskrift i mange år. Og har ikke formået endnu, at få en tør and ud af det. Den er altid, lækker saftig, og meget mør. Jeg kan varmt anbefale den....

Ulrik  -  2009-03-07 11:19:09
En variant i min familie er at komme lidt hvidtøl i fyldet. Hvidtøllen bruges også til at overhælde anden for at få en let karameliseret overflade.

Birgitte  -  0000-00-00 00:00:00
Det skal altså være kardemomme!

Klaus  -  0000-00-00 00:00:00
Man kan også bruge hvidtøl i stedet for mælk.

Inge-Merete  -  0000-00-00 00:00:00
De fleste bornholmere bruger kardemomme og ikke kanel