Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Vild svampe lagsagne

Vild svampe lagsagne, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portioner

HovedretterRet : Hovedretter - Lasagne

Hovedingrediens : Svampe - Champignon

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
 Ragout:
60 g.tørrede Carl Johan svampe (opblødt i 3 kopper kogende vand)
1000 g.champignon
500 g.squash i tern
1 stort løg
3 fedhvidløg
5 spsk.smør
6 spsk.tør sherrry
2 tsk.hakket frisk timian blade
2.5 tsk.salt
0.25 tsk.sort peber
 
 Bechamel sovs:
1.25 l.mælk
100 g.smør
75 g.hvedemel
135 g.revet parmesan
2 tsk.dijonsennep
1.5 tsk.salt
500 g.lagsagneplader
250 g.frisk mozzerella
45 g.revet parmesan
 


Opskrift:

Ragout:
Skær champignonnerne i 1/4 og hak dem groft i en foodprocesser, rist svampene i 1 spsk smør i 3 omgange, når svampene er gyldne tilsættes sherry og steg væden væk. Tilsæt de ristede champignon til de knugede Carl Johanner, og kog vandet fra Carl Johan svampene ind til ½ dl inden det tilsættes ragoutten. Svits squash derefter løg og tilsidts hvidløg og timian og tilsæt det til svampene og smag til med salt og peber.

Bechamel sovs:
Smelt smøret, tilsæt mel og kog igennem et par min., tilsæt mælken og kog igennem, rør parmesan, sennep og salt i og tag gryden af varmen. Byg lagsagnen op i en smurt bradpande (ca 20 x 30 m høj kant) Start med sovs, pasta, ragout, pasta, mozzerella, pasta, og fortsæt til man sluutter med mozzerella og drys med frisk revet parmesan. Bag den 45 minutter i ovnen ved 180 grader C og lad den afkøle lidt inden servering.

Serveres med grøn salat.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
3.4    (8 stemmer)

Opskriften er vist 8894 gange,
og udskrevet 136 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu